Clubbing! Spectacol la Doors!

Cu ocazia sosirii Primaverii, Rotary Club Constanta va propune un Eveniment Cultural ptr. data de Joi 12 Martie 2009, orele 19:30 la Clubul Doors (str. Lahovari nr. 05)
Invitati? DA ! AVEM! Madalin Voicu, Berti Barbera, Nicu Patoi! Alaturi de ei ne vor delecta si colegii nostri Tase Garciu si Corneliu Stroe!
Costuri? Pret bilet ptr. spectacol= 75 lei/pers plus consumatia aferenta fiecarui participant.Bilete se pot procura de la dl. Dimoftache Gabriel, tel 0724385511.
Cine poate participa? Membrii Rotary si prietenii lor!
In acest pret intra costul cu invitatii nostri, precum si o suma care va ajuta Fundatia Rotary Club Constanta sa-si dezvolte proiectele umanitare, exact in formula cu care v-am obisnuit si pana acum!
Pentru cei care nu sunt in tema cu subiectul, prezint mai jos spicuiri de pe net cu privire la artistii invitati.
„Muzicianul Berti Barbera, cunoscut ca poliinstrumentist si solist vocal cu capacitati stilistice si tehnice multiple, prezinta un recital extraordinar care cuprinde un repertoriu variat, dinamic, colorat de momente de umor si virtuozitate. Grupul navigheaza prin bogata istorie a muzicii moderne, atingand subtil repere din blues, be-bop, jazz latin, funk sau pop. Pasiunea pentru muzica si respectul pentru public aduc in acelasi repertoriu muzica unor artisti precum Chick Corea, Herbie Hancock, George Ben, Sting, Peter Gabriel sau W.C.Handy . O prezentare suficient de accesibila pentru un public atent si generos si suficient de subtila pentru a nu intra in categoria manifestarilor de masa. Un rendez-vous de simpatie si fascinatie care nu trebuie pierdut.
Destul de rar se intampla sa intalnesti un chitarist precum Nicu Patoi. Un artist care prin instrumentul lui sa-ti dezvaluie caraterul, educatia, pasiunea si placerea de canta si sa-ti provoace in acelasi timp, in mod discret, curiozitatea de a incerca sa afli partile nevazute ale unui artist complex.
Nu reusesti niciodata sa banuiesti resursele cu care isi indeplineste rolul de excelent acompaniator si om de studio, un membru de baza in toate grupurile prin care a trecut, de la incercarile rock din adolescenta pana la proiectele serioase la care participa in prezent, inclusiv propriul band.
In pofida tendintei tinerilor chitaristi de a-si etala tehnica extrema si cascadoriile digitale, Nicu este un artist care foloseste o multitudine de procedee intr-o maniera subtila, bine proportionata, combinand echilibrat claritatea acordurilor cu momentele de rafinament solistic, viteza si feeling. Un interpret cu rigoare de matematician si suflet de artist, straluceste in orice moment in care interactioneaza cu chitara.”
Nu in ultimul rand, ne exprimam public multumirea de a fi gasit intelegere si sprijin din partea lui Mircea Boldea, cel care ne-a pus cu generozitate sala la dispozitie ptr. acest eveniment!
Va multumim ptr. ca sunteti alaturi de noi !
Cu bine,
Rotary Club Constanta7-traian8-maris4-radu5-tase1

3-patoi9-presa2-ionita2-rotaract

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *