Noutati estivale 2016

Reşedinţa Rotariană de vară a clubului Rotary Constanţa, a fost bucuroasă să primească în data de 13 august 2016, ora 20:30, artişti ai ţării noastre precum Mihai Trestariu şi Lăcrămioara Crihana.
Aceştia împreună cu multe alte talente au oferit un concert de excepţie cu ocazia concursului internaţional MAMAIA 2016 “LIGA CAMPIONILOR”
La eveniment au fost prezente cluburile Interact şi Rotaract Constanţa, precum şi veteranul clubului Rotary, Gabriel Dimoftache alaturi de preşedintele clubului, Tănase Garciu.
Acest proiect a reprezentat un succes în vederea susţinerii culturii muzicale în oraşul nostru, motiv pentru care va rog să primiţi sincere felicitări din partea domnului Mihai Trestariu, organizatorul acestui festival.
În calitate de sponsori, avem promisiunea dumnealui de a participa în calitate de artist în proiectele noastre viitoare.
În continuare, sperăm că noi toţi să ne îndreptăm atenţia către dată de 30 septembrie, când vom primi vizita clubului Rotary din Bari, cu care ne vom infrati in perioada imediat urmatoare.
Vă vom ţine la curent cu toate demersurile necesare pentru realizarea acestui proiect considerat de maxima importanta.

FELICIRARI TUTUROR MEMBRILOR INTERACT ROTARACT SI ROTARY CONSTANTA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *