Vizita Guvernatorului Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova.

Vizita Guvernatorului Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova.s-a derulat in data de 20.10.2015, in cadrul Hotelului Ibis din Constanta. Au fost prezenti liderii si membrii Rotary Cluburilor Pontus Euxinus si Constanta, alaturi de mai tinerii lor colegi din Cluburile Rotaract si Interact.
Intalnirea a fost una de prezentare a obiectivelor insusite in cadrul organizatiei mondiale Rotary, pe mandatul 2015-2016, logoul anului fiind „Be a gift to the world” (a fi un cadou pentru ceilalti).
A urmat o scurta prezentare a activitatii fundatiilor Rotary pe plan local, atat Mariana Lazar cat si Constantin Sava – oficiali in functie – avand multe de spus in acest sens. A urmat prezentarea presedintilor Rotaract si Interact, acestia demonstrand ca tineretea si ambitia organizatiilor mentionate genereaza o adevarata competitie, calitatea proiectelor lor nefiind cu nimic mai prejos decat a organizatiilor seniorilor.
Domnul Guvernator Daniel Tanase a apreciat eforturile prezentate si ne-a sugerat o implicare cat mai atenta in proiectele de caritate, necesitatile societatii civile fiind adevarate provocari asumate de voluntarii Rotary, Rotaract si Interact.
Intalnirea s-a terminat cu o cina informala, la care au participat toti cei prezenti.
Ca de obicei, Hotel Ibis Constanta s-a constituit intr-un anfitrion de nadejde, asigurandu-ne toata logistica si ambientul necesar desfasurarii activitatilor specifice. Multumim tuturor participantilor, multumim Ibis Constanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *