Last minute Faurei!

1 018

Rotary Club Constanta continua proiectele de mari dimensiuni cu care v-a obisnuit in ultimii ani. Dupa finalizarea cu succes a demersurilor noastre de realizare a aductiunii apei potabile si respectiv a sanitatiei la Scoala Gimnaziala din       Faurei–Baneasa, iata ca astazi este momentul verificarilor interne Rotary cu privire la calitatea acestui demers. Rotary International a procedat similar si la debutul lucrarilor la acest Matching Grand, tot printr-o auditare externa.1 DSCN0897

Avizul pozitiv primit inainte de executia propriu-zisa s-a repetat si astazi, la verificarea inchiderii acestora. Am fost vizitati in acest sens de Arh. Ing. Vincenzo Sassanelli, voluntar din Bari, specialist in domeniul realizarii proiectelor de utilitati. Vizita s-a derulat pe parcursul a 5 zile, perioada in care Vincenzo Sassanelli a verificat intreg istoricul activitatii, incepand de la proiectare, executie, materiale utilizate, avize, plati si pana la receptia lucrarilor.

1 DSCN0884Primirile organizate la autoritatile locale implicate au certificat bunul mers al lucrarilor in acest Matching Grand. Transparenta cu care s-a realizat acest proiect, furnizarea tuturor aprobarilor obtinute anterior tuturor modificarilor survenite perioada de executie, au reprezentat pasi marunti dar siguri in inchiderea cu succes si a acestui audit. Vincenzo a demonstrat calitati indubitabile de profesionist, iar prestatia Rotary Club Constanta a condus in final la deschiderea unor noi oportunitati de colaborare interumana.

Cu acest prilej, voluntarul din Bari a vizitat si Clubul Rotary Cetate, imagine1 DSCN0918a Rotary din Constanta fiindu-i completa.

Suntem convinsi ca noi parteneriate vor fi deschise cat de curand intre Clubul din Bari si cele din Constanta.

 

 

 

1 DSCN08741 DSCN08931 DSCN09061 DSCN08721 DSCN0916

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *