VISA GOLD BT-ROTARY

VISA GOLD BT-ROTARY este primul card de credit din Romania destinat membrilor Rotary. VISA GOLD BT-ROTARY este un produs premium, o adevarata carte de vizita oriunde ati merge in lume. In plus fata de avantajele cardului de credit standard, va veti bucura si de  un pachet de servicii speciale atasate:

1. asigurari in cadrul calatoriilor dumneavoastra in strainatate, daca achitati cheltuielile aferente calatoriei cu cardul VISA GOLD BT-ROTARY, sau cu conditia ca in ultimele trei luni inainte de inceperea calatoriei sa fi efectuat plati cu cardul in valoare totala de minim 300 de lei.

@ asigurare de deces max. 50.000 EUR

@ asigurare de accident max. 50.000 EUR

@ cheltuieli medicale de urgenta –accident si imbolnavire   max.50.000 EUR

@ asigurare pentru intarzierea bagajelor max. 500 EUR

@ asigurare pentru intarzierea zborului max. 300 EUR

@ cheltuieli juridice max. 5000 EUR

@ pierderea actelor de identitate                              max. 1000 EUR

2. inlocuire in regim de urgenta a cardului – in cazul pierderii/furtului cardului, in calitate de client VISA GOLD BT-ROTARY, puteti sa solicitati inlocuirea cardului in regim de urgenta, prin apelarea Visa International Service Center sau contactand Serviciul Call Center Carduri al Bancii Transilvania.

3. eliberare de numerar in regim de urgenta – daca va aflati in strainatate si din anumite motive nu puteti utiliza cardul VISA GOLD BT-ROTARY (pierdut, furat, demagnetizat, etc), va putem pune la dispozitie o suma de maxim 2000 USD, dar nu mai mult decat fondurile existente in contul dumneavoastra de card.

4. BT24 gratuit in primele 6 luni de la emiterea cardului, iar ulterior cu abonament de 1 leu/luna.

5. Discount-uri la comercianti: in calitate de posesor de card VISA GOLD BT-ROTARY, veti beneficia de discount-uri la plata cu cardul. Puteti consulta lista  locatiilor care acorda discount pe site-ul Bancii Transilvania, la pagina destinata cardului Visa Gold BT-Rotary.

6. Acces gratuit in salonul Business Class al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti pentru dumneavoastra si un insotitor, cu conditia de a prezenta cartea de imbarcare insotita de cardul VISA GOLD BT-ROTARY, la intrare.

Alte avantaje:

promptitudine: banii ajung in contul dumneavoastra de card in aceeasi zi in care a fost ordonata alimentarea contului de card

puteti achita facturile Vodafone, Orange si ZAPP, Cosmote, RCS-RDS, Avon, Electrica Transilvania Sud, Electrica Transilvania Nord, Electrica Muntenia Sud si ApaServ Satu Mare direct la ATM-urile BT

puteti sa solicitati carduri suplimentare, pentru posesori desemnati, pe acelasi cont de card

comision 0 la cumparaturile efectuate la comercianti, indiferent daca au loc in tara sau in strainatate.

aveti posibilitatea de a va schimba codul PIN direct la ATM-urile BT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *